Jotun Demidekk Oljetackfarg Ervaringen en Gebruik

Onze Jotun Demidekk Oljetackfarg ervaringen. Jotun Demidekk Oljetackfarg wordt gebruikt als een dekkende buitenbeits van hoge kwaliteit. Een veelzijdig product, want deze uitermate weerbestendige beits staat zelfs als primer zijn mannetje. In een land met een weerbarstig klimaat als Nederland is dit een uitstekende keuze als u Jotun beits van hoge kwaliteit zoekt.


Jotun Demidekk Oljetackfarg gebruik

Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor:

 • houten kozijnen,
 • houten (tuin)meubels,
 • schuttingen,
 • steigerhout,
 • gebruik als primer voor Demidekk Ultimate-producten.


Oljetackfarg dekkende buitenbeits voordelen

 1. Deze buitenbeits dankt zijn unieke samenstelling aan gepatenteerde technologie. Dit laatste staat ervoor garant dat er simpelweg geen kopie van dit topproduct op de markt is. Er kan maar één marktleider zijn in kwaliteit.
 2. Jotun Demidekk Oljetäckfärg is een product op basis van alkydolie. Het vormt een sterke film die zeer goed bestand is tegen beschadigingen zoals krassen.
 3. Deze zijdeglans beits voor kozijnen, meubels en tuinhout heeft een diepe, rijke kleurkwaliteit en prachtige dekking.
 4. Zeer geschikt voor hout met een open structuur, maar ook voor normaal hout.
 5. Deze beits vloeit goed en is gemakkelijk aan te brengen. U hoeft er geen volleerd schilder voor te zijn. Natuurlijk wel de aanwijzingen volgen!
 6. Jotun Demidekk gebruikers schilderen graag, maar minder vaak, luidt het gevleugelde gezegde. Dit is niet anders bij Demidekk Oljetäckfärg. Door de grote duurzaamheid werkt de beits op de lange termijn kostenbesparend.
 7. De weerbestendigheid is misschien wel de grootste kracht van deze dekkende buitenbeits. Getest onder barre omstandigheden in Noorwegen, een van de natste landen ter wereld, is dit beits die regen met een glimlach ontvangt. Door de veranderingen van ons klimaat wordt ook bij ons meer neerslag verwacht. Met Jotun Demidekk Oljetäckfärg bent u goed voorbereid.
 8. De speciale kenmerken van deze weerbestendige beits zorgen ervoor dat het product goed in de onbehandelde ondergrond dringt en uitstekend hecht.
 9. Dank zij het sterke penetrerende vermogen is deze beits als primer te gebruiken voor eerder behandeld hout. In dat geval moet de Oljetäckfärg worden verdund met 10-15 procent terpentine. Laat hierna wel tot 48 uur uitdampen voordat u verdergaat.
 10. Het verbruik van deze beits is zeer redelijk. U beitstt 5-8 m2 poreus hout per liter, of 10-12 m2 normaal hout.
 11. Het kleurbehoud is zeer goed. Voor Demidekk Oljetäckfärg gebruikte Jotun nieuw ontwikkelde technologie die de kleurstabiliteit naar een nog hoger niveau tilt.


In welke kleuren leverbaar?

Jotun Demidekk Oljetackfarg is leverbaar in alle denkbare kleuren. Jotuns unieke kleursysteem staat hiervoor garant.

Houtverf bestellen
Kwalitiet en ervaring 

Jotun Demidekk Oljetäckfärg is ontwikkeld en getest in Noorwegen. Producent Jotun beschikt daar over een laboratorium dat tot de beste in de wereld bestaat. Het lab bevindt zich in Bergen, de meest regenachtige stad van Europa (twee op elke drie dagen valt er neerslag). beits die hier getest wordt en goed bevonden, kan tegen een stootje. Wie op zoek is naar waterafstotende dekkende buitenbeits, kan zich dus nauwelijks iets beters wensen!

Voor advies belt u +31 (0)6 47 55 18 26 of mail via het contactformulier van Hout Coatings.