Eiken Beitsen - Overzicht

eiken beitsenEiken beitsen wordt vaak gedaan en wordt vaak toegepast op meubilair, trappen, deuren, raamkozijnen, overkappingen en ook gevels. Eiken is een harde houtsoort die onbehandeld lang meegaat, maar zonder bescherming wel sterk vergrijst. Wie dit niet mooi vindt en het eiken wil behandelen, heeft diverse opties. De artikelen hieronder leggen uit wat er allemaal mogelijk is. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u persoonlijk en vrijblijvend advies, afgestemd op uw situatie.


Werkwijzer voor het Eiken beitsen - Transparant
Wilt u graag weten hoe u het beste uw Eiken kunt beitsen? Wij helpen u verder met dit artikel, hier kunt u lezen hoe u het hout moet voorbereiden, schuren en moet beitsen. We vertellen u wat de beste producten zijn en geven u tips over het kiezen van de kleuren.

Werkwijzer voor het Eiken beitsen - Dekkend
Een andere optie is om het Eiken dekkend te beitsen. Op deze manier ziet u de kleur van de ondergrond niet meer en beschermt u het hout optimaal. Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten zoals de voorbereiding en de keuze van de producten. In dit artikel helpen wij u hiermee op weg. Heeft u meer vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Project Eiken beitsen
Hout Coatings helpt ook bij het begeleiden van projecten. Hieronder vind u een aantal projecten waar Hout Coatings de beits voor heeft mogen leveren en het project heeft mogen begeleiden.

Veel gestelde vragen over Eiken behandelen
Wij krijgen elke dag vragen over het behandelen van Eiken. Eiken is erg populair en wordt zowel binnen als buiten gebruikt. In dit artikel hebben wij de meest gestelde vragen over het Eiken behandelen verzameld voor u. Heeft u zelf nog vragen, twijfel dan niet om ons om advies te vragen.

 

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over Eiken beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.