Douglas Beitsen - Overzicht

Douglas beitsenDouglas beitsen is aan te raden om het hout optimaal te beschermen. Douglas komen we veel tegen als basis voor veranda's, terrassen, schuttingen en tuinmeubels en worden dus aardig blootgesteld aan vocht.  Ook wordt deze zachte houtsoort gebruikt als gevelbekleding en voor schuurtjes. Douglas vergrijst snel. Wie dit niet mooi vindt en het hout lang wil beschermen, doet er goed aan om Douglas te behandelen. Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Douglas beitsen - Transparant Werkwijzer
Met deze werkwijzer willen wij u graag vertellen hoe u het beste Douglas kunt beitsen, welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe u te werk moet gaan. Ook vind u hier de meest gekozen kleuren bij het beitsen van Douglas.
 
Douglas beitsen - Dekkend Werkwijzer
Het dekkend beitsen van Douglas is geen probleem als u de juiste producten op de juiste manier gebruikt. U kunt het hout in vele verschillende kleuren beitsen. In deze werkwijzer vertellen wij u welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe u te werk moet gaan om een mooi eindresultaat te krijgen.  
 

Project Douglas beitsen
Hieronder vind u een aantal artikelen waar een Douglasen huis dekkend is gebeitst. Als er een heel huis gebeitst moet worden is een goede planning noodzakelijk en moet de hoeveelheid beits en kleur natuurlijk kloppen. Hout Coatings heeft hierbij geholpen en de projecten begeleid. 

Veel gestelde vragen over Douglas beitsen
Er worden veel vragen gesteld als het gaat om Douglas behandelen. Zowel over het houtsoort zelf maar ook over het behandelen met een beits of een dekkende beits. In dit artikel geven wij u antwoord op de meest gestelde vragen. 

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over het beitsen Douglas, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.