Wat is Beits op Oliebasis

Beits op oliebasis combineert de kwaliteiten van beits met die van olie. Oliehoudende beits kan worden gebruikt op poreuze ondergronden en verweerd hout. Een uitleg.

Waarom beits op oliebasis

Er is beits op basis van water en op basis van oplosmiddelen. Dit zijn allebei transportvloeistoffen. Ze verdampen en wat overblijft is beits. Daarin zit olie die ervoor zorgt dat de beits flexibel blijft en met het hout kan meebewegen. Zo draagt olie bij aan het verduurzamen van hout. Met olie kan de natuurlijke uitstraling goed bewaard blijven.

Beits op oliebasis

Onze keuze voor beits op oliebasis

Jotun Trebitt Oljebeis is een UV-bestendige buitenbeits op oliebasis die, precies zoals andere beits, zeer goed water afstoot. Het is een transparant product met diverse hoogwaardige oliën. We raden deze beits op oliebasis aan voor terrassen, schuttingen, steigerhout, tuinmeubels, trappen en vlonders. Ook andere toepassingen zijn mogelijk. Bent u er niet helemaal zeker van of dit het juiste product is voor uw beitsklus, vraag het dan na bij Hout Coatings.

Trebitt Oljebeis dringt dieper in de ondergrond dan pure olie. De duurzaamheid is dan ook een stuk groter. Een met Trebitt Oljebeis behandelde schutting kan er tot zes jaar tegen. Ook de kans op schimmels en houtrot wordt zo fors verlaagd.

Bel voor houtverf en beits advies

Vrijblijvend advies

Wilt u meer weten over beits op oliebasis, staan we voor u klaar. Hout Coatings is al meer dan tien jaar dé webshop op het gebied van beits. Wij hebben vele soorten producten in ons assortiment, ook bovengenoemde beits. Komt u er niet uit? U mag ons altijd bellen of mailen voor persoonlijk advies. Gratis en op maat.

Vrijblijvend beitsadvies? Bel 06 - 47 55 18 26.