Accoya Hout Beitsen

Accoya hout beitsen is nodig voor het verduurzamen van het hout. In de volgende artikelen kunt u lezen hoe u dit het beste kunt doen. Accoya hout is anders dan ander hout: het is vormstabiel en gemodificeerd. Daardoor hoeft het niet te worden geïmpregneerd en is het extreem duurzaam. Toch raden we aan om accoya te beitsen of dekkend te beitsen, al was het maar om het hout te verfraaien. Accoya komen we veel tegen als gevelplaten en in de bouw. Het hout komt van een snelgroeiende dennensoort (radiata pine) uit duurzaam gekweekte bossen. Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we uitleggen hoe u accoya hout nog mooier maakt. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Accoya beitsen - Werkwijzer
U kunt het Accoya hout zowel dekkend als transparant beitsen. Welke producten u moet gebruiken en hoe u te werk moet gaan vertellen wij u in deze werkwijzers. We bespreken hier de dekkende en de transparante afwerking. Bij een dekkende afwerking is de ondergrond niet meer zichtbaar waarbij bij een transparante afwerking de ondergrond altijd iets zichtbaar blijft.

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over Accoya beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.