• UITVOERING

.

Houtverf Referenties en Projecten

HOME >> UITVOERING

Hieronder treft U enkele projecten aan waarbij Hout Coatings de houtverf heeft geleverd. Wij hebben dagelijks contact met vele houtbouw specialisten die allemaal betrokken zijn bij houten huis bouw projecten en onderhoud. Hout Coatings kan advies geven over huis-inspecties in de houtbouw / onderhoud, beste gereedschap voor uw houten huis, onafhankelijke schilders met schilderervaring en meer. Wij leveren de producten maar ons advies kan zeer waardevol zijn voor uw situatie  Houtbouw projecten zijn kostbaar... bel als u vragen heeft.
Goed hout verven geeft een prachtig resultaat.
  • meer uitvoering
partners van Hout Coatings

Partners van Hout Coatings

Hout Coatings werkt samen met diverse bedrijven in Nederland en daarbuiten. Meer informatie over de verschillende samenwerkingen die wij onderhouden, treft u hier aan.

more information
verven van uw houten huis

Projecten - Houten Huis Verven

Een houten huis verven is een grote klus en moet uiteraard vakkundig gebeuren. Hier vind u een overzicht van bijzonder mooie houten huis verf projecten waar Hout Coatings de verf heeft geleverd.

more information
bijzondere houtverf projecten van Hout Coatings

Projecten - Bijzondere Objecten

Bijzondere hout projecten hebben vaak hele specifieke eisen t.a.v. de bescherming en op wat voor manier houtverf en beitsen kunnen worden toegepast. Hieronder een overzicht van dergelijke projecten en de verf die is geleverd.

more information
red cedar verven

Projecten - Red Cedar Verven

De volgende projecten zijn allemaal Red Cedar verf projecten. Red Cedar verven en goed benadelen is van grote invloed op de houdbaarheid van uw hout en de vergrijzing van het Red Cedar.

more information
houtrot reparatie

Projecten - Houtrot Reparaties

Houtrot is heel vervelend en komt jammer genoeg vaak voor door slecht onderhoud. Gelukkig kan het goed worden opgelost. Zie deze projecten over houtrot reparaties. Mocht u vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

more information
houten vakantiehuis

Projecten - Houten Vakantiehuizen

Een houten vakantiehuis heeft uiteraard ook onderhoud nodig. Soms is het zo dat juist bij dit soort huizen er extra goed nagedacht moet worden over het onderhoud. Neem op uw gemak deze projecten door, mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw eigen situatie. Neem gerust contact met ons op.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing, beschikbaar via elke pagina op onze website


Verkoop en Houtverf Advies voor het Hout Verven en Beitsen. Houtverf Dealer o.a. Jotun Oxan, Jotun Benar en Jotun Demidekk
HoutCoatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2017
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843
houtcoatings.nl on Facebook houtcoatings.nl on Google+ houtcoatings.nl on Pinterest houtcoatings.nl on YouTube