• ADVIES

.

Houtbouwer - Huisje van HoutHOME >> ADVIES >> HOUTBOUWERS - DE NEDERLANDSE LEVERANCIERS >> HOUTBOUWER - HUISJE VAN HOUT

Huisje van Hout is de naam van een bedrijf dat precies dat levert wat de naam belooft: houten huisjes en huizen in grootte variërend van 9 tot 90 vierkante meter. De huizen kunnen voor allerlei doelen worden gebruikt: als praktijkruimte, kinderopvang, tuinhuis, leslokaal, vakantiewoning maar ook als woonhuis met de voorzieningen van een villa. De huizen zijn leverbaar als bouwpakket maar ook als sleutelklare woning. Handig om te weten is dat voor verschillende modellen (tot 30 vierkante meter) geen bouwvergunning nodig is als het huisje in de achtertuin wordt geplaatst.


Een milieubewuste keuze
Het zijn ook uitermate flexibele huisjes. Ze kunnen worden aangepast naar behoefte, met ramen en deuren op plaatsen naar keuze, een eventuele slaapzolder of veranda, een zadeldak of een lessenaarsdak. De huizen zijn aangepast aan Scandinavische verhoudingen en ook in de winter comfortabel en warm. Dubbel of driedubbel glas is standaard. Een betonnen fundering is vaak niet nodig en door de zwevende geïsoleerde balklaag blijven kou en vocht buiten.  Wie bij Huisje van Hout koopt, maakt een keuze die vriendelijk is voor het milieu. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde Zweedse bossen. Daar worden voor elke gekapte boom twee jonge bomen teruggeplant. Niet alleen wordt het toch al grote bosareaal in Zweden zo elk jaar groter, het levert ook 90 procent minder CO2-uitstoot op vergeleken met bouwen in beton en staal. Neem contact op met Huisje van Hout via hun website: http://www.huisjevanhout.nl/.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet, Verfspecialist voor Hout Coatings ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing, beschikbaar via elke pagina op onze website


Verkoop en Houtverf Advies voor het Hout Verven en Beitsen. Houtverf Dealer o.a. Jotun Oxan, Jotun Benar en Jotun Demidekk
HoutCoatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2017
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843
houtcoatings.nl on Facebook houtcoatings.nl on Google+ houtcoatings.nl on Pinterest houtcoatings.nl on YouTube